In de achttiende aflevering van de Hand van Godcast blikken presentatoren Roy Diepeveen en Jeroen Heijink terug op de gebeurtenissen van afgelopen week. Zo staat Roy stil bij de flater van Stanley Brard en Jeroen probeert positief te zijn over Lothar Matthäus vanwege zijn zestigste verjaardag. Daardoor vindt hij wel een link met Maradona en Napoli.

Daarnaast gaan de heren terug naar 1991 voor Olympique Marseille – AC Milan. En komen we erachter hoe de hond Pickles, die ooit de wereldbeker van 1966 terug vond, uiteindelijk aan het einde van zijn leven kwam. En welke voordelen brengt een eventuele BeNeLiga voor een supporter met zich mee?

Ook deze week is er weer een winnaar van het Staantribune prijzenpakket en staat er weer een nieuwe prijsvraag klaar. In de rubriek ‘Vergeten Voetballer’ vertelt Jim Holterhuës over Kevin Young. Jelle Damen vertelt in zijn rubriek ‘Belle met Jelle’ over de oude houten tribune van vv Hillegom. En Roy vertelt nog even over zijn prachtige Sampdoria-tenue en blijkt Jeroen de koning van de bruggetjes te zijn.

Tot slot natuurlijk ruimte voor vragen van luisteraars. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister nu deze podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

https://soundcloud.com/user-95712707/120-hand-van-godcast-18-olympique-marseille-lothar-matthaus-en-pickles

Alle podcasts van Staantribune vind je hier.

Foto: Pro Shots / imago