In de dertiende aflevering van de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink terug op de gebeurtenissen van afgelopen week. Hoe ervaart Ino de steunbetuiging aan Ajax-doelman Onana? En Jeroen droomt stiekem over de Porsche van Maradona.

Ook doen we een rondje langs de jarigen, onder wie Kevin Keegan en Steve McManaman. En Jeroen ergert zich weer eens enorm aan Paris Saint-Germain en de politiek.

Vorige week werd de prijsvraag niet geraden, maar we geven in deze podcast uiteraard wel het juiste antwoord. En we komen weer met een nieuwe vraag. In de rubriek ‘Vergeten Voetballer’ staat Willy Carbo centraal. Jelle Damen neemt ons mee naar de club Aritma Praha in ‘Belle met Jelle’. En Ino vertelt hoe hij samen vandaag de virtuele toer bij Huracán beleefde.

Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen van luisteraars. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Luister nu deze nieuwe Hand van Godcast via Apple Podcasts, Spotify of Soundcloud.

https://soundcloud.com/user-95712707/110-hand-van-godcast-13-virtuele-tour-uitvakken-en-de-porsche-van-diego

Wil je naast deze podcast over de Porsche van Maradona meer podcasts luisteren van Staantribune? Bekijk dan de hele lijst.