In de achtendertigste aflevering van de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink samen terug op de afgelopen voetbalweek. Waar Ino een rustig interlandweekje heeft gehad, was Jeroen vooral druk met het bezoeken van voetbalverzamelingen. En Ino neemt de luisteraar mee naar Portugal en wel naar Leixoes.

Hij bezocht museum Fanatic in Mierlo en hing daarna aan de lippen bij Paul van Kemenade bij PSV. Ook bespreken de heren het nieuwe boek van Tom van Hulsen met John Achterberg wat door Staantribune volgende maand wordt uitgebracht. En daarnaast wordt gekeken naar de cover van het nieuwe magazine.

Nadat Ino vertelt over Leixoes, is er deze week ook weer een Maradona-quizvraag en In ‘Belle met Jelle’ vertelt Jelle Damen onder andere over zijn trip naar Kraluv Dvur. Groundhopper des vaderlands Hans Douw heeft als onderwerp ‘Mestalla biecht’, waardoor Jeroen weer pijnlijk terugdenkt aan Liverpool – Alaves. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast nu via Spotify of Apple Podcasts!

Bekijk hier ALLE podcasts van Staantribune.

Foto: Pro Shots / SIPA USA