Vanwege alle coronaperikelen kon het in 2020 niet doorgaan, daarom organiseert Staantribune op zaterdag 17 juni alsnog een special ledendag die volledig in het teken staat van de wereldkampioen: Argentiniëdag!

Met diverse sprekers over hun reizen naar het beloofde voetballand, onder wie Joris van de Wier, schrijver van ‘Voetbalstad Buenos Aires’ deel 1 en deel 2. De overige onderdelen van het programma maken we zo snel mogelijk bekend.

Aanleiding voor de Argentiniëdag is de herdruk van het eerste deel van Voetbalstad Buenos Aires (bestel!), die lange tijd uitverkocht was. Uiteraard is het boek ook op de ledendag te koop en kan Joris hem indien gewenst van een krabbel voorzien.

Wageningse Berg

Plaats van handelen is een voor Staantribune-volgers inmiddels vertrouwde plek, stadion De Wageningse Berg, het voormalige stadion van FC Wageningen. Tijd: 13.00-17.00 uur.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Wageningse Berg

NB: BEPERKT AANTAL PLAATSEN

Staantribune-abonnees hebben voorrang en voor hen is de toegang GRATIS. Wel van te voren aanmelden, anders geen toegang: events@staantribune.nl. Geef bij het aanmelden je abonneenummer en/of NAW-gegevens door. Nog geen abonnee? Word dat dan hier! Wil je iemand meenemen? Dan moet degene dus ook abonnee zijn of worden en zichzelf opgeven.

Mochten er na 1 juni nog plaatsen beschikbaar zijn, dan volgt een vrije verkoop, maar de verwachting is dat de beschikbare kaarten voor die tijd allemaal weg zijn.

LET OP: ER IS OP DE DAG ZELF GEEN VERKOOP AAN DE DEUR!