In de zevenentwinstige aflevering van de Hand van Godcast is het de beurt aan Ino Diepeveen en Jeroen Heijink. Samen blikken ze weer terug op de afgelopen week. Voordat Ino en Jeroen van start gaan, staan ze stil bij de verjaardagen van Andrea Pirlo en hoofdredacteur Jim Holterhuës. Om maar even twee namen te noemen. Jeroen vertelt verder over Uli ‘Eisenfuß’ Borowka en Ino blikt terug op het Kameroen van het WK 1990 met in het bijzonder Roger Milla.

Ook ‘jarig’ waren de finale van de Champions League in 1998 tussen Real Madrid en Juventus en de laatste Europa Cup 1 finale waar FC Barcelona Sampdoria versloeg op Wembley. En in mei 1979 speelde Diego Maradona in Bern zijn enige interland tegen Oranje. Via Luis Suarez komt Ino bij Hans Visser.

Over helden gesproken: in 1994 won Guido van de Kamp de Schotse beker met Dundee United. Jeroen blikt kort terug op het succesvolle seizoen van de ‘The Tangarines’. En zat Jeroen nou echt vanavond in de Napoli-pyama van Giuseppe deze podcast op te nemen?

Ook deze week is er weer een winnaar van de prijsvraag en uiteraard staat er weer een nieuwe vraag klaar. In de rubriek ‘De vergeten speler’ staat Mark Payne centraal. In ‘Belle met Jelle’ praat Jelle ons weer bij over zijn avonturen in Praag. Hij was even op bezoek bij Bohemians. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast nu via Spotify en/of Apple Podcasts!

Meer podcasts van Staantribune vind je hier.