Alles klopte bij Racing Club – Independiente: pre-match, sfeer en het wedstrijdverloop. Al ver voor de wedstrijd werd er gezongen en vuurwerk afgestoken. Nadat Racing vlak na de rust met negen man kwam te staan, leek een 0-0 het best mogelijke resultaat. Maar toen geschiedde het wonder en scoorde Racing met twee man minder ineens. Frustratie bij Independiente resulteerde in twee rode kaarten. Racing hield vol en wij waren getuige van een van de bijzonderste Avellaneda derby’s uit de geschiedenis.

Wil je Racing Club zelf een keer meemaken? Ga dan mee op reis met Staantribune! In samenwerking met Homefans organiseren we een (tweede) lezersreis, van 17 tot en met 28 juni, en daar zijn nog een aantal plekken vrij! VOL = VOL.

Dus droom je er al tijden van om een wedstrijd te bezoeken in La Bombonera, Estadio Monumental of El Cilindro? Hier vind je alle informatie.

BOEKEN

Abonnees van Staantribune ontvangen maar liefst € 200 korting op deze reis + een gratis voetbalshirt van Boca Juniors, River Plate of een andere Argentijnse club uit de shop van Homefans. Alle opties vind je hier.

Aanmelden: sales@staantribune.nl
Meer info via Homefans!

Voetbalstad Buenos Aires

Meer over Racing Club en andere clubs in het boek Voetbalstad Buenos Aires Deel 2 van Joris van de Wier. Je kunt dit deel bestellen in de Staantribune Webshop. Ook Deel 1 is uiteraard te bestellen, maar LET OP: deze voorraad is bijna OP!