In de negenendertigste aflevering van de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink samen terug op de afgelopen voetbalweek. Verder staat Ino stil bij het overlijden van Jimmy Greaves: icoon in de geschiedenis van het Engelse voetbal.

Deze week moest Jeroen even uitbrakken van de slag om de IJssel tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Het was dan ook niet de enige derby die dit weekend ook op het programma stond. Zo passeert onder andere de strijd om Dundee en Belgrado de revue. En in Frankrijk weten ze het veld ook weer te vinden.

Verder staat Ino stil bij het overlijden van Jimmy Greaves: icoon in de geschiedenis van het Engelse voetbal. Ook deze week weer de oplossing van de Maradona-quizvraag en In ‘Belle met Jelle’ vertelt Jelle Damen onder andere over de voorbereiding richting de Fenix Trophy én was hij ook bij een derby aanwezig. Groundhopper des vaderlands Hans Douw heeft als onderwerp ‘Silvio Piola’, waardoor Jeroen ineens dacht aan stapavonden met de zus van Jan Kromkamp en bevond Ino zich zo ineens weer in De Bonte Koe in Lloret de Mar.

Verder brengen beiden heren het nieuws dat dit de laatste aflevering is in de serie ‘Hand van Godcast’, maar wees niet getreurd: Staantribune blijft gewoon komen met nieuwe podcasts en wel op de donderdagavond zoals gewend. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast nu via Spotify en Apple Podcasts!

Foto: Pro Shots / SIPA USA