In deze nieuwe Doing The 116-podcast bespreken Joris van de Wier en Jeroen Heijink het wel en wee van het Britse voetbal. Dit keer gaan zij op pad in Schotland.

De heren gingen weer eens samen op pad en dit keer dus “thuis” bij Joris in Schotland. Greenock Morton en Queen of the South werden bezocht en ze nemen de luisteraar mee tijdens hun bezoek. Verder bezocht Joris nog de Dundee-derby. En welke derby’s zijn nog meer mooi om op de wensenlijst te zetten?

Ook ging Joris zelf weer op stap en wel voor zijn nieuwe boek waar 150 jaar FA Cup in centraal zal staan. Zo belandde hij bij Kidderminster Harriers die het bijna voor elkaar kregen om West Ham United uit te schakelen en een dag later was hij weer bij Nottingham Forest. De thuisploeg won dik en er was een hoop klepperij in de stad voorafgaand dit duel. Uiteraard wordt er ook weer een blik geworpen op de loting.

En het Europees Kampioenschap van 2028 in Ierland, Noord-Ierland, Schotland, England en Wales. Kan dat?

Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister de gehele podcast via Spotify en Apple Podcasts! Bekijk HIER het gehele overzicht van onze podcasts.