Regelmatig krijgen we vragen of foto’s uit Staantribune of een van de boeken, zoals Plein, kunnen worden (na)besteld. Bijvoorbeeld om die uit te vergroten en op te hangen in de werkkamer, op kantoor of in de man cave. Dat is vanaf nu mogelijk! Onze meesterfotograaf Marco Magielse heeft zijn hele archief, vanaf de jaren tachtig tot heden, ter beschikking gesteld.

De komende weken zal de Staantribune Webshop elke dag gevuld worden met een of meer foto’s uit Marco’s omvangrijke archief. Te beginnen met enige beelden van de Beatrixstraat, het oude stadion van NAC, de Gelbe Wand van Borussia Dortmund, Craven Cottage van Fulham FC, tweemaal het oude Ajax-stadion De Meer en het historische San Siro in Milaan.

De Meer, Ajax

Maar Marco heeft nog veel meer schitterend materiaal geschoten. Zoals van De Kuip, diverse verdwenen stadions in Nederland en veel, heel veel foto’s van supporters, stadions, lost grounds, ghost grounds en andere voetbalcultuurgerelateerde zaken in België, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië en nog veel meer landen.

Hoe?

Je kunt de beelden op dit moment op twee manieren aanschaffen en meteen downloaden uit de mail die je krijgt ter bevestiging: voor online gebruik (72 dpi) of om daadwerkelijk af te drukken (gebruik hier voor de beelden met een resolutie van 300 dpi).

Op aanvraag

Heb je in een van de edities van Staantribune, Final Whistle, Plein of een van de andere boeken die zijn uitgegeven door Staantribune een foto gezien die je graag wil hebben? Mail dan naar info@staantribune.nl en we gaan er voor je achteraan. Uitgezonderd natuurlijk de beelden waarvan wij niet de rechten hebben, zoals foto’s van beeldbanken als ANP, Pro Shots en Getty.

Andere vragen

Mocht je andere vragen hebben, bijvoorbeeld over het formaat of de afdrukkwaliteit? Dan kun je uiteraard ook een e-mail sturen naar bovenstaand adres.