In de vierde aflevering van “Welkom bij….” gaat Hugo Stam langs bij de eerste profclub van Nederland en daalt af naar het zuiden des lands. Samen met Jeroen Loos bespreekt hij in deze podcast de mooiste plekken in en rondom het stadion van Fortuna Sittard. Nao Veure Fortuna!

Na zestien jaar geploeter in de onderste regionen van het betaald voetbal, promoveerde Fortuna Sittard op 28 april 2018 weer naar het hoogste niveau van Nederland. Wie had dat gedacht, want de club was in 2009 op sterven na dood. Er leek een einde te komen aan het betaald voetbal in Sittard. Jaren daarna heeft Fortuna Sittard gestreden tegen een faillissement, maar vanaf 2016 gaat de club weer vooruit.

Tijdens deze podcast worden mooie anekdotes vanuit Jeroen verteld over zijn club en wordt er gesproken over de verschillende Limburgse derby’s. Vragen, tips of suggesties over deze podcast (of over andere clubs die we kunnen behandelen in de toekomst) zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze Fortuna Sittard-podcast via Spotify of Apple Podcasts!

https://open.spotify.com/episode/6w0TVHMnl9maW2Qw1auA6I?si=BQVGBscTScCmImDafWd5HA

Bekijk hier een overzicht van alle podcasts van Staantribune.