In de negentiende aflevering van de Hand van Godcast blikken presentatoren Ino Diepeveen en Jeroen Heijink terug op de gebeurtenissen van afgelopen week. Zo vierde onder meer voormalig Ajax-speler Stefan Pettersson zijn verjaardag. Een reden voor Ino om terug te blikken op de sympathieke Zweed. Roy Diepeveen breekt nog even in om bij te praten over het Fieldlab-experiment bij Nederland – Letland.

De heren blikken ook even terug op de Tweede Staantribune Digitale Voetbalquiz. Ino merkt op dat Luis Suárez er inmiddels vijfhonderd in het netje heeft liggen. Jeroen bekijkt de loopbanen van Wim Hofkens en Gianluca Lentini én hij wordt getriggerd om te beginnen over het Festa de São João in Braga. Ook staan de heren stil bij Johan Cruijff, die vijf jaar geleden overleed. Voor Ino en Jeroen een gelegenheid om eens dieper in te gaan op Cruijffs tijd bij Levante.

Ook deze week is er weer een winnaar van het Staantribune-prijzenpakket en is er weer een nieuwe prijsvraag. In de rubriek ‘Vergeten Voetballer’ behandelt Jim Holterhuës ditmaal voormalig Spartaan Greg Campbell centraal. Jelle Damen vertelt in ‘Belle met Jelle’ over Bohemians Praag. En Ino denkt nog even terug aan zijn eerste keer in Engeland, waar Jeroen herinneringen ophaalt aan zijn bezoek aan Highbury.

Tot slot natuurlijk ruimte voor vragen van luisteraars. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl.

Luister deze podcast nu via Apple Podcast (laat een review achter!), Spotify of Soundcloud.

https://soundcloud.com/user-95712707/122-hand-van-godcast-19-cruijff-bij-levante-greg-campbell-en-festa-de-sao-joao

Meer podcasts van Staantribune? Beluister ze hier!