Voetbalcultmerken FC Kluif en Staantribune slaan de handen ineen. Na meerdere ontmoetingen in voetbalstad Deventer werd het snel duidelijk: FC Kluif en Staantribune hebben hetzelfde DNA. We verwachten dan ook dat de fans van beide ‘ploegen’ blij worden van dit een-tweetje.

We delen onze interesse in voetbalcultuur. Staantribune ken je van de passie voor alles rondom het voetbal. Bij FC Kluif heeft de voetballiefde zich vertaald in een uitgebreide productlijn. Ieder product vertelt haar eigen verhaal.

Totaalbeleving

Net als bij Staantribune zijn historische voetbalmomenten, iconische voetballers en voetbalromantiek inspiratiebronnen. De collectie bestaat uit een uitgebreide kledinglijn, interieuritems, accessoires en gifts.

Rondom de evenementen die Staantribune regelmatig organiseert, zullen vanaf nu producten worden vormgegeven, zodat de beleving echt een totaalbeleving wordt!

Wat mag je verwachten?

  • Bezoek onze websites en maak gebruik van unieke kortingen voor abonnees en klanten.
  • FC Kluif en Staantribune zullen producten ontwikkelen voor specifieke uitgaves en evenementen, maar ook voor bestemmingen van voetbalwedstrijden en stadions.
  • Als trouwe Staantribune-fan ga je binnenkort sowieso meer horen over FC Kluif. Houd onze nieuwsbrieven, socialmediakanalen en website in de gaten!

Kun je niet langer wachten?

Klik dan hier voor een bezoek aan de FC Kluif webshop. Scoor direct 15% korting op vrijwel de gehele collectie met de volgende kortingscode: STAANTRIBUNE15

En meld je ook meteen aan voor de FC Kluif nieuwsbrief!

staantribune x fc kluif