In de Hand van Godcast blikken presentatoren Ino Diepeveen en Jeroen Heijink terug op de gebeurtenissen van afgelopen week. Zo werd de Porsche van Diego Maradona eindelijk geveild en vond Jeroen daardoor een link tussen Pluisje en Pablo Escobar.

Ino vertelt over zijn eigen ervaring met een hersteltraining van Bobby Haarms. De heren staan stil bij de verjaardag van Edgar Davids en bespreken de cover van het nieuwe magazine, waarin aandacht voor onder meer Sampdoria. En welke grote spelers hebben nog geen stadion naar zich vernoemd gekregen? En waarom had men in Zwolle een tribune vernoemd naar Johan Cruijff?

Ook deze week weer een winnaar van het Staantribune-prijzenpakket en ook deze week komen we weer met een nieuwe vraag. In de rubriek ‘Vergeten Voetballer’ staat Kevin Maddock, oud-speler van Willem II, centraal. Jelle Damen vertelt in de rubriek ‘Belle met Jelle’ over de de nieuwe tenues van zijn club Prague Raptors. En Ino dagdroomt even over potentiële bestemmingen voor in de toekomst, met een culinaire tip van Jeroen. Tot slot natuurlijk ruimte voor vragen van luisteraars. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl.

Luister deze Hand van Godcast via Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts en volg onze kanalen daar! Tevreden? Like en repost onze podcasts op Soundcloud of laat bij Apple Podcasts een een beoordeling achter!

https://soundcloud.com/user-95712707/118-hand-van-godcast-17-kevin-maddock-pablo-escobar-en-stadionnamen

Alle Staantribune-podcasts zijn hier te vinden.

Foto: Pro Shots / SIPA USA