In de drieëndertigste aflevering van de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink weer samen terug op historische gebeurtenissen van afgelopen week. De vakanties komen steeds dichterbij, maar er is nog genoeg om over te praten. Zo blikt Jeroen terug op de documentaire ‘The Other Final’ uit 2002, waar plaatsgenoot Arie Schans een hoofdrol in speelde.

Behalve The Other Final praten Ino en Jeroen je ook nog even bij over het huidige Europees Kampioenschap. En voor wie zijn we nu na de uitschakeling van Oranje? En kan dat eigenlijk wel? Jeroen vraagt zich af of je überhaupt kan juichen voor een ander.

Verder werd het brein van Ino geprikkeld door de presentatie van Maradona in 1984 in Napels. Ook is er weer een winnaar van de Maradona-prijsvraag en uiteraard staat er weer een nieuwe vraag klaar. In ‘Belle met Jelle’ vertelt Jelle over de voorbereiding op zijn nieuwe seizoen en Hans Douw laat weten wat hij van feestartikelen vindt bij het voetbal.

Als laatste nog een oproep aan onze vaste luisteraars: vakantievincktips. Laat ze ons weten! Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast nu via Spotify en Apple Podcasts!

Meer podcasts van Staantribune zijn hier te luisteren.