In de negende aflevering van de Hand van Godcast veel aandacht voor de magie van de beker en de Black Country Derby. Met een andere bezetting, want na honderd podcasts heeft Edwin Muis afscheid genomen van Staantribune. Als host en als technische man op de achtergrond was hij verantwoordelijk voor vele uren podcastplezier. Namens Staantribune en onze luisteraars willen wij Edwin daarom ook van harte bedanken voor zijn werk.

Mocht je interesse hebben om zelf als gast deel te nemen aan de Hand van Godcast, luister dan aan welke keiharde criteria je moet voldoen en hoe je het beste contact met ons kunt opnemen.

Jim Holterhuës, Joris van de Wier en Jeroen Heijink praten in deze aflevering over De Klassieker en de Black Country Derby tussen Wolverhampton Wanderers en West Bromwich Albion. Ook bepalen ze of de KNVB Beker een troost- of hoofdprijs is (spoiler: dat verschilt welke club je aanhangt). Daarnaast komt de enorme voetbalshirtscollectie van Jeroen voorbij. En onze nominatie voor ‘Cultpodcast van het jaar’ door Total Football Festival is onderwerp van gesprek. We zitten inmiddels bij de laatste drie. Stemmen kan HIER.

Beluister deze podcast via Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud.

https://soundcloud.com/user-95712707/hand-van-godcast-9-magie-van-de-beker-en-de-black-country-derby

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.