Wij worden regelmatig benaderd door voetballiefhebbers die Staantribune op de voet volgen en een eigen bedrijf hebben. Altijd komt de vraag of we een keer koffie of een biertje willen drinken, “om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”

Nu drinken we graag koffie of bier, maar wij willen ons vooral focussen op de dingen waarin we goed zijn: voetbalmagazines, –boeken en –podcasts maken. Daarnaast organiseren wij regelmatig voetbalevenementen. Dat doen we vooral omdat we het leuk vinden om gelijkgestemden te ontmoeten, mensen die voetbal beleven op de manier zoals wij die beleven.

Businessclub

Tijdens een van onze jongste evenementen opperde zo’n trouwe volger of het geen idee was om een soort businessclub op te richten. Maar dan wel op ónze manier. Wat we tijdens onze evenementen gemerkt hebben: of je nu wel of niet in het dagelijks leven in pak met stropdas loopt, diep van binnen zijn wij, voetballiefhebbers, allemaal hetzelfde. We willen gewoon slap ouwehoeren over voetbal en alle zaken eromheen.

Daarom lanceren wij nu de Staantribune Businessclub! Heb jij een bedrijf of werk je bij een organisatie, die interesse heeft om met gelijkgestemde voetballiefhebbers deel te nemen aan deze club? Laat het ons dan weten.

Opties

We bieden twee opties aan voor een lidmaatschap… maar het onderlinge contact én de gezelligheid is de belangrijkste reden om lid te worden.

Optie 1: voor € 375,- per jaar (ex. BTW) ontvangt het bedrijf alle boeken en magazines die Staantribune in een jaar uitbrengt én ben je met 1 persoon welkom op de jaarlijkse Staantribune Businessclub Netwerkborrel.

Optie 2: voor € 600,- extra per jaar (ex. BTW) krijgt het bedrijf 1x een 1/2 pagina advertentie in ons magazine én ben je met twee personen welkom op de Staantribune Businessclub Netwerkborrel.

Activiteiten

Ook gaan we vanuit de Staantribune Businessclub activiteiten organiseren. Denk aan een meet & greet met de mannen achter Staantribune, een live-opname op locatie van onze podcast, een voetbaltrip naar bijvoorbeeld Groot-Brittannië en zo hebben we nog veel meer ideeën.

Interesse? Mail dan naar partnerships@staantribune.nl zodat we samen iets moois kunnen realiseren!