Vrijwel dagelijks krijgt de redactie de vraag of er nog exemplaren van het ‘0-nummer’ van Staantribune verkrijgbaar zijn. Deze proefeditie verscheen in december 2014, aanvankelijk alleen online en enige tijd later alsnog op papier. Het nulnummer was binnen een paar weken uitverkocht en is inmiddels uitgegroeid tot een waar collector’s item. Maar er is goed nieuws: als je lid wordt van Staantribune ontvang je het 0-nummer in pdf! Bestaande abonnees hebben gisteren het 0-nummer per WeTransfer ontvangen.

Leden van Staantribune genieten ook andere voordelen, zoals een uitnodiging voor de Staantribune Ledendag (waarover binnenkort meer nieuws!) en korting op producten in de webshop, zoals boeken. En dat voor slechts € 44,95 per jaar. Nog geen lid? Ga dan naar www.staantribune.nl/wordlid.

Het 0-nummer is ook in pdf te bestellen in een speciaal pakket met Staantribune # 2, 3, 4 én 5.

mockup_cover_nr5Staantribune #5 morgen uit!
Uiteraard ontvang je als lid van Staantribune zes keer per jaar het magazine (zonder verzendkosten), met verrassende interviews, interessante achtergrondartikelen en artikelen over supporterscultuur. Morgen verschijnt de nieuwe editie, nummer 5 alweer. Daarin onder meer een reportage over de Zweedse voetbalclub Assyriska FF, die in 1974 werd opgericht door Assyrische vluchtelingen, en een openhartig interview met Orlando Smeekes over zijn bewogen leven aan de hand van zijn vele tatoeages. Een achtergrondartikel over de clubs in de Belgische Tweede Klasse en een reportage over het VfL Bochum van Gertjan Verbeek zijn andere hoogtepunten in dit magazine, waarin vaste rubrieken als Het Plakboek (dit keer van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst) en De Derby, over die van Belfast tussen Glentoran en Linfeld, uiteraard niet ontbreken. En dat alles gelardeerd met schitterende foto’s, in een fraaie vormgeving.