mockup_krohne_nr03In het derde nummer van Staantribune staat – naast een uitgebreid interview met Klaas-Jan Huntelaar, artikelen over Boca Juniors, FC United of Manchester, de Zweedse derby Hammarby v AIK en schitterende foto’s – ook het verhaal van Rogier Krohne. Ooit was hij bankzitter bij FC Groningen en zelfs tribuneklant bij FC Emmen. Maar bij het Duitse Cloppenburg, op dat moment uitkomend in de Oberliga, bloeide de spits op en scoorde hij 85 maal in 125 competitiewedstrijden. Bij zijn huidige club Preußen Münster, dat uitkomt in de derde Bundesliga, groeide hij zelfs uit tot publiekslieveling.

Jaarabonnement mét korting
Als je via deze link een jaarabonnement afsluit op Staantribune, ontvang je vijf euro korting. In plaats van € 44,95 betaal je dan € 39,95. Deze actie geldt tot en met volgende week donderdag! Abonnementhouders ontvangen het nieuwe nummer op vrijdag 27 november.

Benieuwd naar meer? De komende dagen zullen wij elke middag een voorproefje van het nieuwe magazine online zetten. Hou deze website en de accounts van Staantribune op Facebook, Twitter en Instagram dus in de gaten.

De redactie van Staantribune
mockup_cover_nr03

mockup_tevez_nr03

mockup_FCUM_nr03

mockup_stockholm_nr03

mockup_hetveld_nr03