Radio Buenos Aires (deel XXV): Club Luján en terugblik

De laatste episode van Radio Buenos Aires! Waarin Joris van de Wier vanuit een besneeuwd Schotland terugblikt op de ultieme voetbaltrip. De laatste dag neemt hij door, met een bezoek aan Club Luján. Verder wordt er uiteraard geklaagd, ontmoette hij Bras Brooijmans én geeft hij zijn top 5 van hoogtepunten.

In de podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur. Dus de stadions, de fans, de wijken en het leven. Maar ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister behalve deze podcast over Club Luján en de terugblik ook de podcasts over Nueva Chicago, Rosario Central, de rivaliteit tussen Boca en River, een ontmoeting met Mascherano en Verón bij Estudiantes, Racing Club – Independiente, Boca Juniors, Banfield en Español, Quilmes – Tigre, Camisetas Nani, Ferrocarril Midland, Excursionistas, voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

https://open.spotify.com/episode/4yunZOfeqmDYuCy1cAQOUO

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...