Radio Buenos Aires (deel XXII): Boca Juniors – River Plate

Aflevering 22 van Radio Buenos Aires! Staantribune-redacteur Remi Lehmann is correspondent in Argentinië sinds 2013. Samen met hem wordt er onder meer gesproken over de rivaliteit Boca Juniors – River Plate.

Lehmann weet álles over het voetbal en het leven in Buenos Aires. De Willem II-supporter is in de loop der jaren socio geworden van ‘River’. Hij vertelt onder meer over de finale van de Copa Libertadores van 2018.

In de podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven, en ja: ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister ook de podcasts over een ontmoeting met Mascherano en Verón bij Estudiantes, Racing Club – Independiente, Boca Juniors, Banfield en Español, Quilmes – Tigre, Camisetas Nani, Ferrocarril Midland, Excursionistas, voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...