Het trainingscomplex van Estudiantes [Radio Buenos Aires deel XX]

In aflevering 20 van Radio Buenos Aires brengen de Staantribune-heren een bezoek aan het trainingscomplex van Estudiantes.

Op het trainingscomplex van Estudiantes ontmoeten zij Javier Mascherano, Marcos Rojo én Juan Sebastián Verón. Verder ook aandacht voor ‘shirtgate’ en een Rotterdams sausje. En natuurlijk de wedstrijd Argentinos Juniors – Sport Huancayo.

In de podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven, en ja: ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister ook de podcasts over Racing Club – Independiente, Boca Juniors, Banfield en Español, Quilmes – Tigre, Camisetas Nani, Ferrocarril Midland, Excursionistas, voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...