Los Andes – Acassuso [fotorepo]

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. Daar konden we op een dag nog de tv-wedstrijd in de derde divisie meepakken, Los Andes – Acussuso in dit geval. Die tv-wedstrijd begint namelijk altijd om 21.05 uur.

Los Andes was ooit een grote club en dat kun je nog aan het stadion zien. Nog altijd heeft het een redelijke support. Het vak van de barra brava zat zo goed als vol en ook bij ons op de hoofdtribune was veel volk. De supporters waren bloedfanatiek. Er werd gezongen, gescholden en met flessen gegooid. Het hielp niet, want de thuisploeg verloor met 1-3. Weer een mooie vinck in een vuige buurt.

Voetbalstad Buenos Aires

Wil je naast deze foto’s van Excursionistas meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over Ferrocarril Midland, Excursionistas, Newell’s Old Boys, Estudiantes – Santa Fé, River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...