Fotoreportage Los Andes – Acassuso

Omdat de wedstrijd van Excursionistas al om 17.00 uur was, konden we nog de tv-wedstrijd in de derde divisie nog meepakken. Die is namelijk altijd om 21.05 uur. Los Andes – Acussuso in dit geval.

Los Andes was ooit een grote club en dat kun je nog aan het stadion zien. Nog altijd heeft het een redelijke support. Het vak van de Barra Bravas zat zo goed als vol en ook bij ons op de hoofdtribune was veel volk. De supporters waren bloedfanatiek. Er werd gezongen, gescholden en met flessen gegooid. Het hielp niet, want de thuisploeg verloor met 1-3. Weer een mooie vinck in een vuige buurt.

Komende tijd houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar.

Wil je naast deze foto’s van Excursionistas meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over Ferrocarril Midland, Excursionistas, Newell’s Old Boys, Estudiantes – Santa Fé, River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...