Fotoreportage Excusionistas – Victoriano

Het was in Argentinië weer eens tijd om een wedstrijd in de lagere divisies te bezoeken. En Excursionistas – Victoriano leek ons daar heel geschikt voor. De club is opgericht door een groep wandelaars, die excursies in en rondom Buenos Aires organiseerden.

Vroeger lag er een sloppenwijk naast het stadion van Excursionistas, maar tegenwoordig is het een van de duurdere wijken van Buenos Aires. Dat is aan het publiek niet te merken, want er komt veel uitschot. De club kent een fanatieke support en heeft een leuk stadion. Een goede vinck dus.

Komende tijd houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar.

Wil je naast deze foto’s van Excursionistas meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over Newell’s Old Boys, Estudiantes – Santa Fé, River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...