Excursionistas – Victoriano [fotorepo]

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. We bezochten diverse wedstrijden in de lagere divisies, waaronder Excursionistas – Victoriano. Excursionistas is opgericht door een groep wandelaars, die excursies in en rondom Buenos Aires organiseerden.

Vroeger lag er een sloppenwijk naast het stadion van Excursionistas, maar tegenwoordig is het een van de duurdere wijken van Buenos Aires. Dat is aan het publiek niet te merken, want er komt veel uitschot. De club kent een fanatieke support en heeft een leuk stadion. Een goede vinck dus.

Voetbalstad Buenos Aires

Wil je naast deze foto’s van Excursionistas meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over Newell’s Old Boys, Estudiantes – Santa Fé, River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...