Sinds het uitkomen van het 0-nummer van Staantribune, heeft de redactie honderden positieve reacties ontvangen. Het eerste nummer was ter introductie tot nog toe alleen gratis online te lezen, maar veel mensen gaven aan het magazine ook graag op papier te willen ontvangen. Voor degenen is er goed nieuws: het pilotnummer wordt alsnog gedrukt! Het magazine rolt begin april van de persen van DrukwerkMAXcover

Bestellen kon tot maandag 30 maart. Het magazine valt 10 april bij de bestellers op de mat.

Staantribune zal ook bij boekhandels, verspreid door heel Nederland, verkrijgbaar zijn. De verkooppunten worden binnenkort via deze website bekend gemaakt.

De volgende editie van Staantribune, die in juni 2015 uitkomt, zal ook op papier verschijnen. Nadere informatie over de bestelmogelijkheden van dit nummer, of je een abonnement op Staantribune kunt nemen en antwoorden op alle andere (praktische) vragen, worden te zijner tijd bekend via deze website en de social media accounts (Twitter, Facebook en Instagram) van Staantribune.

Staantribune Nieuwsbrief
Je kunt je ook aanmelden voor de Staantribune Nieuwsbrief. Laat je naam en e-mailadres achter in de kolom rechts (of als je op je smartphone kijkt: geheel onderaan).

derby_mock-up