Goed nieuws: vandaag is het vierde nummer van Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, uitgekomen! Voor het nieuwe magazine portretteerde Remco Regterschot zijn ‘vriend’ Glenn Helder. In Staantribune #4 staan ook reportages over Racing Mechelen (cover), Parma, Partick Thistle en de derby van Montevideo. Daarnaast reisden we met VV De Wâlden mee naar een uitwedstrijd op de Waddeneilanden en doken we in de vergoedingen in het amateurvoetbal. Ook staan in de nieuwe editie interviews met onder meer socioloog Ramon Spaaij over voetbalsupporters en Hennie Meijer.

Verder de gebruikelijke columns van Frank Heinen en Johan Voskamp en vaste rubrieken als Het Plakboek (dit keer van PSV’er Davy Pröpper) en Voetbal & Muziek (over ex-Cambuur-speler Oebele Schokker, tegenwoordig uitkomend voor Harkemase Boys). En dat alles gelardeerd met schitterende foto’s, in een stijlvolle vormgeving.

Waar te koop?
Staantribune is verkrijgbaar bij meer dan duizend verkooppunten in Nederland en België. Je kunt het magazine ook bestellen via de webshop. De eerste drie Staantribunes gemist? Bestel dan een 4-in-1-pakket: de eerste vier magazines voor slechts € 27,95 (zonder verzendkosten).

Uiteraard kun je ook een abonnement op Staantribune afsluiten. Voor €44,95 ontvang je zes keer per jaar het magazine op de mat, uiteraard zonder verzendkosten. Ook kun je het blad gratis downloaden in .PDF.

NB: Belgische lezers kunnen voor het bestellen van een los exemplaar een e-mail sturen naar: info@demus.be.
Football fans from other countries can send an e-mail to: info@staantribune.nl. mockup_wadden_nr04 mockup_veteranen_nr04 mockup_uruguay_nr04 mockup_HENNIE_nr04mockup_amateurs_nr04 mockup_AZ_nr04