In de nieuwe Staantribune een speciaal ‘Dossier Fortuna Sittard’, vanwege het vijftigjarig bestaan van de Limburgers. In dit dossier onder meer een interview met oud-spits John Linford, die tegenwoordig eigenaar is van een pub in zijn geboorteplaats Norwich, een fotoverhaal over De Baandert en een uitgebreid artikel van redacteur én Fortuna-supporter Martijn Schwillens over de terugkeer naar de eredivisie en de lange weg daarnaartoe. Het nummer is verkrijgbaar in de webshop.

Verder in dit magazine onder meer een eerbetoon aan het Stripfigurenelftal van Feyenoord, dat met markante figuren als József Kiprich, John de Wolf en Ed de Goeij 25 jaar geleden landskampioen werd. Ook schreef Menno Pot een indrukwekkend verhaal over Abdelhak Nouri, een jaar na het drama. Er is heel veel over Appie geschreven, maar zelden op zo’n mooie en respectvolle manier als Menno voor dit magazine heeft gedaan.

Een voorproefje van het magazine in elf seconden:

Verder onder meer:

  • Fotoreportage laatste thuiswedstrijd Ludo Coeckstadion (Berchem Sport)
  • De derby van Kosovo
  • Interview met Sjaak Polak
  • De kabouterverzamelaar
  • Achtergrondverhaal Deportivo La Coruña
  • De stand van zaken rondom uitsupporters/uitwedstrijden

Met uniek fotomateriaal van onder meer Marco Magielse en Stuart Roy Clarke. De schitterende Fortuna-cover met het iconische LU-shirt is ontworpen door onze illustrator Emilio Sansolini, die ook de fraaie achterzijde van het magazine maakte.

Staantribune #19 is verkrijgbaar in de webshop!