SAVE THE DATE: Staantribune presenteert in samenwerking met verzamelaar Jesse Rabbeljee van donderdag 4 oktober tot en met zondag 7 oktober de tentoonstelling: ‘Shirts of cult, more than just a football shirt’.

Tijdens de tentoonstelling zijn honderden klassieke voetbalshirts te bewonderen. Denk aan het Adidas-tricot van het Nederlands Elftal van 1988, het Hummel-shirt van Denemarken van het WK 1986, het Le Coq Sportif-shirt van Argentinië van datzelfde WK, originele shirts van Feyenoord, Ajax, PSV en topclubs en minder bekende clubs uit het buitenland, van de jaren ’60 tot heden.

Ook zullen diverse bekenden uit de voetbalwereld acte de présence geven, zoals Jürgen Rank, hoofd designer van Adidas, en shirtsexpert Floor Wesseling. Een vergelijkbare tentoonstelling is eerder in Londen gehouden, waarop duizenden voetballiefhebbers afkwamen.

Plaats van handeling is het fraaie gebouw van Premium/Robey Sportswear aan de Piekstraat in Rotterdam. Houd de website en social media-kanalen van Staantribune in de gaten voor meer informatie!