De zomer van 1986 staat nog altijd op het netvlies van miljoenen voetballiefhebbers. België verbaasde de wereld door zich te plaatsen voor de halve finale van het wereldkampioenschap in Mexico. Maar daarin bleek één man te sterk: Diego Maradona. De Argentijn, vier jaar eerder in Spanje geklopt tijdens de openingswedstrijd van het WK in Spanje, nam sportieve revanche op de Rode Duivels.
Diego Maradona en Jean-Marie Pfaff vinden de dertigste verjaardag een unieke gelegenheid om elkaar in België terug te ontmoeten tijdens een historisch event dat het WK 1986 opnieuw in de spotlight zal zetten. Op maandag 14 november 2016 vindt in het Sportpaleis in Antwerpen een benefietwedstrijd voor het goede doel plaats, waarbij de historische wedstrijd tussen Argentinië en België opnieuw wordt gespeeld. Onder anderen Maradona, Pfaff, ex-Rode Duivels uit het elftal van 1986 en andere special guests zullen meespelen. Ga voor meer informatie over dit evenement naar de FACEBOOK-pagina.

Maak kans op kaarten!
Staantribune mag 10 x 2 kaarten weggeven voor deze historische avond! Stuur een e-mail naar info@staantribune.nl en geef daarin een goede reden waarom we de kaarten juist aan jou moeten geven. Deze prijsvraag is EXCLUSIEF voor leden van Staantribune, dus vermeld je abonneenummer en/of naw-gegevens. Nog geen lid, wordt dat dan HIER.