Ook dit jaar organiseert Staantribune weer een voetbaldag. Na de Engelse Voetbaldag, de Dag van de Verdwenen Clubs, Remember ’88 en de meerdaagse Voetbalshirtstentoonstelling in Rotterdam hebben we deze keer gekozen voor een ander thema: Groundhoppen.

Een groundhopper bezoekt zoveel mogelijk stadions in binnen- en buitenland. Voor de een moet dit absoluut met een wedstrijd, de ander telt lege stadions ook mee. Zo houdt iedere groundhopper zijn eigen lijstje bij. Om deze mooie ervaringen met elkaar te delen, brengen wij op 30 maart groundhoppers uit Nederland en België samen. Dat doen we in stadion De Adelaarshorst in Deventer. Deze locatie is niet zomaar gekozen, want voor veel buitenlandse voetbalfans is dit stadion een van de grounds in Nederland die je móet hebben ‘gevinckt’.

Programma
De dag is onderverdeeld in verschillende thema’s:

  • 13.00-13.30: Presentatie Staantribune #23
  • 13.30-14.15: De Grootste Groundhopper van Nederland
  • 14.15-15.15: Voetbalstad Buenos Aires
  • 15.15-16.00: Rondleiding Adelaarshorst
  • 16.00-17.00: Engeland: Doing the 92
  • 17.30-18.00: De Groundhop Quiz

Locatie: Stadion De Adelaarshorst (supportershome)
Adres: Vetkampstraat 1, 7416 WK in Deventer
Inloop: vanaf 12.15 uur. Het officiële programma duurt tot 18.00 uur.
Kaarten: €10, te koop in de webshop!
Abonnees van Staantribune hebben gratis toegang en hebben dus recht op één gratis ticket. Stuur een mail naar info@staantribune.nl met je naam en abonneenummer en/of adres.
NB: Elke abonnee krijgt 1 toegangsbewijs. Introducees dienen dus wel een kaart aan te schaffen (of gewoon lid te worden en zich aan te melden). VOL = VOL! Schaf je tickets voor meerdere mensen tegelijk aan? Geef in de webshop alle namen door in het vak ‘Opmerkingen’.

Je ontvangt pas enige dagen voor de Groundhopdag de tickets.