JE KUNT HET NIEUWE MAGAZINE TOT EN MET AANSTAANDE DONDERDAG (21 MAART) ZONDER VERZENDKOSTEN PRE-ORDEREN IN DE WEBSHOP.

Deze editie van Staantribune, die volgende week vrijdag (29 maart) op de mat valt bij abonnees en bij onze verkooppunten (meer dan duizend in Nederland en België) ligt, staat geheel in het teken van groundhoppen, oftewel: wedstrijden bezoeken in binnen- of buitenland, anders dan die van je eigen favoriete voetbalclub. 

Zo stelde een panel van erkende groundhoppers de Groundhop Top 25 samen. Onder hen Hans Douw, misschien wel de grootste groundhopper van Nederland. Douw komt ook verderop in dit magazine uitgebreid aan het woord, net als andere bijzondere voetbalreizigers, zoals de allereerste Nederlandse Engelandvaarders, én Sydney van Hooijdonk, de voetballende groundhopper van NAC.

Ook bezochten wij voor deze speciale editie De Adelaarshorst, het mooist gelegen stadion van Nederland. Verder een bijzondere wedstrijd tussen dwergstaatjes Vaticaanstad en Monaco, de derby van Spakenburg en natuurlijk dé wedstrijd die bovenaan het lijstje van iedere groundhopper staat: Boca Juniors – River Plate.

JE KUNT HET NIEUWE MAGAZINE TOT EN MET AANSTAANDE DONDERDAG (21 MAART) ZONDER VERZENDKOSTEN PRE-ORDEREN IN DE WEBSHOP. HET MAGAZINE VERSCHIJNT OP VRIJDAG 29 MAART.